Bureau Flo - wit/zwarte pootjes

€ 235,00

3 - 4 weken

Bureau Flo uit hoogwaardige MDF, wit blad met randen uit multiplex. De zwarte geometrische pootjes kan je op verschillende manieren kan monteren.

Lengte 140 cm
Breedte / Diepte 75 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Bureau Flo valt meteen op door zijn geometrische pootjes. Het bureau is visueel heel licht en past daardoor ook perfect in kleinere ruimtes. Het blad is gemaakt uit hoogwaardige MDF en de randen zijn van multiplex. De zwarte pootjes kan je bovendien op verschillende manieren monteren, je vindt hiervoor inspiratie tussen de foto's. Welke stijl verkies jij?

Meer informatie
SKU-Emob TH9500.053214
Merk TemaHome
Materiaal MDF
Kleur Wit, Zwart
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 16
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top