Bureau Haron 136cm - grijze eik

Bureau Haron met lade en kastje met deur, gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van grijze eik.

€ 359,00

6 tot 8 weken

Lengte 60 cm
Breedte / Diepte 136 cm
Hoogte 74 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met kinderkamer Haron haal je een tijdloze kinderkamer in huis die je zowel in de meisjes- als jongenskamer kan installeren. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van grijze eik.

Dit bureau wordt al snel onmisbaar wanneer je zoon of dochter taken moet voorbereiden voor school of moet studeren. Je beschikt over een ruim werkblad waardoor er voldoende ruimte is om in alle comfort te studeren, maar ook over een lade en een kastje met deur waarin je schrijfgerief en andere spullen kan opbergen.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Hout/look Eik
Hoogte bureaublad 74
SKU-Emob GTG36150
Merk Gami
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 41.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top