Computertafel Harvard - wit/beton

Aanbiedingsprijs € 100,00 Normale prijs € 125,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Computertafel Harvard uit spaanplaat, wit/betonlook.

Productinformatie

Computertafel Harvard maakt werken of studeren net iets aangenamer dankzij zijn bijzondere kleurencombinatie en praktische design. Onder het bureaublad beschik je over een uitschuifbare legplank waarop je jouw klavier kan plaatsen. Verder beschik je nog over een kleine lade, plaats om jouw computer zelf te installeren en een smalle legplank onderaan.

Computertafel Harvard is gemaakt van spaanplaat en is afgewerkt in wit/betonlook. Ook verkrijgbaar in andere afwerkingen.

Meer informatie
SKU-Emob SY1102A0698A00
Merk TemaHome
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit, Grijs, Beton
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 37
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top