Bureau Jady 123cm - beton/wit

Bureau Jady - beton/wit, vervaardigd uit spaanplaat.

€ 89,00

3 tot 4 weken

Lengte 123 cm
Breedte / Diepte 50 cm
Hoogte 77 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ook de inrichting van je kantoor of studeerkamer verdient de nodige aandacht. Het is erg belangrijk dat je je er goed voelt en in alle comfort kan werken. Het bureau Jady heeft een modern design waarbij het contrast tussen het wit en de betonlook opvalt. Het is uitgerust met een handige lade en een kastje waarin je al je spullen netjes kunt opbergen. Het bureau is vervaardigd uit spaanplaat.

Meer informatie
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Hout/look Beton
Opties Met lades
Hoogte bureaublad 76
SKU-Emob FMD3004-001-1
Merk FMD
Kleur Wit, Grijs, Betonlook
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 27.95
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Kan het kastje ook aan de linkerkant staan?

Dit bureau kan enkel opgebouwd worden zoals op de foto, het is niet mogelijk om het kastje aan de andere kant te plaatsen.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top