Bureau Multis 160cm - wit/eik

Wit bureau Multis, vervaardigd uit hoogwaardig honingraatpaneel en afgewerkt met laagje eikfineer. 2 open opbergvakken aan beide poten.
€ 579,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 160 cm
Breedte / Diepte 90 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Bureau Multis is een ontzettend stijlvol meubel dat je tegelijk heel wat opbergruimte biedt. In tegenstelling tot een traditioneel bureau is dit model niet uitgerust met een kast met een deurtje, maar wel voorzien van legplanken aan beide tafelpoten. Een originele manier om je boeken, mappen en zelfs je favoriete decoratie een plekje te geven! Het bureau is gemaakt uit honingraatpanelen van de beste kwaliteit en het blad is afgewerkt met een laagje eikfineer. Ontdek ook de andere varianten van de collectie Multis op onze website.

Meer informatie
Hout/look Eik
Afwerking Fineer
Hoogte bureaublad 75.5
SKU-Emob TH9500.620188
Merk TemaHome
Kleur Wit, Bruin
Materiaal Honingraatpaneel
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 64
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top