Castlewood dubbele Toren + schommelset

1.265,00

Deze leuke speeltoren biedt uw kind/kinderen heel veel speelplezier. Klimmen, glijden, schommelen en in de zandbak spelen.

 
  Lengte cm
  Breedte / Diepte cm
  Hoogte cm
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Goede klantenservice
  • 60 dagen retourrecht

Productinformatie

De prachtige zeshoekige Castlewood dubbele toren met schommelset is een fraai vormgegeven speeltoren met een aangebouwde dubbele schommel. Door de zeshoekige vorm heeft de Castlewood Toren veel in- en uitgangen. Via de houten trap of via de geïntegreerde klimwand bereik je het platform van een van de torens, van waaruit je een geweldig uitzicht hebt! Via een toffe touwbrug bereik je de volgende toren. Wil je weer naar beneden? Dat kan op twee manieren. Via de glijbaan ben je snel beneden, maar nog sneller gaat dit via de metalen brandweerstang! Maar terwijl de grotere kinderen klimmen en afdalen kunnen de kleinere kinderen heerlijk onder de toren in de zandbak spelen. En natuurlijk kunnen ook nog eens 2 kinderen tegelijkertijd schommelen op de dubbele schommel. Zo is de Castlewood Toren een geweldig speeltoestel voor het hele gezin. Of de hele buurt...?

 

Op de foto's ziet u groene wandschermen, deze zijn niet standaard inbegrepen maar kan u optioneel aankopen op onze website. Om het spelen met de Castlewood Toren nog leuker te maken zijn er leuke speel accessoires verkrijgbaar, zoals wandschermen om een leuke en schaduwrijke schuilplek te creëren. Maar ook een set van leuke speel accessoires, zoals een krijtbord, verrekijker of telefoon. Deze zijn optioneel te verkrijgen en kan u aankopen op onze website. De afmetingen van dit leuke speeltoestel zijn 684 cm lang, 356 cm breed en hoogte 287 cm. De platforms zijn 143 cm breed en 118 cm en 98.5 cm hoog. Het schommelgedeelte is 177 cm lang en 206 cm breed. De glijbaan is 243 cm lang.

Artikelnummer DT70.31.03.00
Gewicht 890 kg
Merk Emob

Alternatieven

Productvragen

 • Heb jij een vraag over dit product? Stel deze dan hieronder!