Commode Alisha

€ 355,00

3 - 4 weken

Witte commode Alisha met zwarte print en kleurrijke handvaten, gemaakt van MDF en massief hout.

Productinformatie

Ben je nog op zoek naar die ene blikvanger die alle aandacht naar zich toe trekt in de slaapkamer? Dan laten we je graag kennismaken met commode Alisha. Deze commode zorgt voor een frisse wind in je interieur dankzij haar witte kleur en de laden die versierd zijn met een zwarte takkenprint. De kleurrijke knopjes die dienen als handvaten zorgen dan weer voor een speelse toets.

Deze commode is gemaakt van MDF en massief hout. Leuk detail: ze behoort tot de Unique-collectie van het merk Interlink en is, zoals de naam al doet vermoeden, uniek. Je kan er dus zeker van zijn dat je jouw meubelstuk in geen enkel ander interieur tegenkomt dankzij de ambachtelijke fabricage.

Meer informatie
Samenstelling 3 lades
Type deur Geen
SKU-Emob IL85400218
Merk Interlink
Stijl Modern
Kleur Wit, Zwart
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 42
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top