Commode Barokko - goud

Goudkleurige commode Barokko met 3 laden en zilverkleurige handvaten, gemaakt van MDF en massieve berk.

€ 299,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De goudkleurige commode Barokko is gemaakt van MDF en massieve berk. Ze bestaat uit 3 laden en is uitgerust met zilverkleurige handvaten. De oude barokstijl en de moderne kleur zorgen voor een ongewone maar geslaagde combinatie die een exclusieve sfeer oproept in jouw interieur! Commode Barokko is ook beschikbaar in zilverkleur.

Leuk detail: de commode behoort tot de Unique-collectie van het merk Interlink en is, zoals de naam al doet vermoeden, uniek. Je kan er dus zeker van zijn dat je nooit een exacte kopie van jouw meubelstuk tegenkomt in ander interieur.

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Samenstelling 3 lades
SKU-Emob IL85400160
Merk Interlink
Stijl Klassiek
Materiaal MDF
Kleur Goud
Totaal Gewicht kg 29.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top