Commode Brekalo 82 cm met 2 deuren & 2 lades - san remo eik

Commode Brekalo, gemaakt uit spaanplaat in donker san remo eikdecor. De 2 deuren en 2 lades zijn elk voorzien van een handgreep in kunststof. 

€ 125,00

4 tot 5 weken

Productinformatie

Deze handige, moderne commode oogt mooi, maar is ook uiterst praktisch. De afmetingen 82 x 88 cm zorgen ervoor dat je het meubel zowel in je woon- als slaapkamer kan gebruiken. De lades bieden plaats aan kleinere accessoires, in de kasten met deur kan je serviesgoed en andere grotere voorwerpen eenvoudig opbergen. Het meubel is gefabriceerd uit spaanplaat in donker san remo eikdecor en is uitgerust met twee deuren en twee lades. De handgrepen in kunststof liggen goed in de hand. Een ideaal meubel voor een uitstekende prijs! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren, 2 lades
Hout/look Eik
Opties Met lades
SKU-Emob BGBC-36641A42
Merk Emob
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 29.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top