Commode Ceras 90cm met 2 deuren & 1 lade - wit/eik

Commode Ceras met 2 deuren en 1 lade in wit en eikdecor. Meubel gemaakt uit gelamineerde spaanplaat en thermogevormde MDF. 
€ 289,00

3 tot 4 weken

Lengte 90 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 106 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De commode Ceras is het perfecte, compacte meubel om je dagdagelijkse spullen in op te bergen. De mooi ogende combinatie van de hoofdkleur wit met accenten in eikdecor geeft het meubel een modern-Scandinavische look

Het meubel is opgebouwd in spaanplaat en afgewerkt met fronten in hoogglanzende, thermogevormde MDF. De metalen handgrepen zijn bijna detaillistisch in het meubel verwerkt en toch erg gemakkelijk te hanteren. Achter de twee grote draaideuren is de kast uitgerust met een verstelbare legplank die plaats biedt aan serviesgoed, boeken en jouw andere favoriete accessoires. De dubbele deur is bovendien uitgerust met soft-close. De vochtwerende, hoogwaardige ABS-randen en de 8mm dunne bovenbladen maken het meubel volledig af. Ontdek ook andere producten van de Duitse fabrikant Germania op onze website! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
Hout/look Eik
SKU-Emob GM3820-513
Merk Germania
Stijl Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 39.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top