Commode Laurel met opzetstuk - wit/bruin

Witte commode Laurel uit massief den met klassieke look, met bruine accenten. Geleverd met opzetstuk. Met 2 lades en 2 deuren.

€ 269,00

4 tot 5 weken

Lengte 76 cm
Breedte / Diepte 96 cm
Hoogte 105 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met hun tijdloze design toveren de meubelen van de Laurel-collectie de babykamer om tot een oase van rust en gezelligheid. De meubelen zijn gemaakt van massief den.

Deze commode biedt jou een de ideale plaats om je baby te verschonen op een comfortabele hoogte. De commode wordt geleverd met opzetstuk dat ook kan verwijderd worden zodra je kindje geen pampers meer draagt. De 2 lades en het ruime opbergvak achter de 2 deuren bieden je heel wat ruimte op de luiers en verzorgingsproducten op te bergen van je kleine schat.

Combineer met de andere meubelen van de Laurel-serie en creëer een harmonieus geheel in de babykamer.

Opgelet: het rekje dat op de foto is afgebeeld achter de commode is niet inbegrepen. Je kan het wel apart aankopen op onze site.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren, 2 lades
Merk Emob
SKU-Emob BGBB-36-395-A7
Kleur Wit
Stijl Klassiek
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 33
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top