Commode Petrus 96cm met 3 deuren - wit/drijfhout

Commode Petrus met 3 deuren en 4 open opbergvakken, gemaakt uit spaanplaat in drijfhoutdecor met kastdeuren in wit en handgrepen met aluminiumlook. 

€ 239,00

4 tot 5 weken

Lengte 95 cm
Breedte / Diepte 46 cm
Hoogte 146 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze commode Petrus blinkt uit door zijn opvallend asymmetrisch design. De combinatie van de spaanplaat in drijfhoutdecor met drie draaideuren in wit geeft een eigentijdse, maar huiselijke look en sfeer aan jouw kinderkamer. Binnenin zijn in totaal zeven legplanken voorzien, zodat je naar believen spullen van verschillende volumes kan opbergen, zowel in als uit het zicht. De houten commode past bovendien perfect bij de andere meubelen van deze reeks. Combineer met een bed, kledingkast of nachtkastje en zet de kamer volledig naar je hand! 
Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 3 deuren
Merk Emob
SKU-Emob BGBB-45-320-O4
Kleur Wit, Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 79
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top