Commode Pure - zwart

Commode Pure met Scandinavisch design, gemaakt van zwart gelakte MDF en hout. Beschikt over 3 softclose laden en een luierplank.

€ 579,00

3 tot 4 weken

Lengte 107 cm
Breedte / Diepte 75 cm
Hoogte 104 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Commode Pure is gemaakt van zwart gelakte MDF en hout en past perfect in heel wat interieurstijlen. Deze commode heeft haar naam niet gestolen en is gekenmerkt door haar pure eenvoud, net wat jouw kindje nodig heeft. Dit meubel beschikt over 3 ruime lades met softclose-systeem. Er wordt ook een verlengstuk meegeleverd zodat je de commode ook als luiertafel kan gebruiken. Het maximale belastbare gewicht van het verlengstuk is 11 kg.

Neem zeker ook een kijkje naar de andere meubelen van de Pure-collectie en creëer een harmonieuze baby- of kinderkamer waarin jouw kleine schat helemaal tot rust komt.

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
SKU-Emob PEWT800PBL
Merk Pericles
Stijl Modern
Materiaal MDF
Kleur Zwart
Totaal Gewicht kg 73
Reviews
Merkeninformatie

Over Pericles

Pericles is een Belgische fabrikant van baby- en kindermeubelen met meer dan 130 jaar ervaring op de teller. Dit merk maakt tijdloze kwaliteitsmeubelen met oog voor detail en bijzondere aandacht voor de veiligheid en noden van je kind. De meubelen zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen en hebben dus een lange levensduur.
Productvragen
Kan u de afmetingen opgeven in de twee opties (met en zonder luiertafel) zijnde breedte, diepte en hoogte?

  • Afmetingen zonder verlengstuk: L106,70 x B 51.8 x H 96.9 cm
  • Afmetingen met verlengstuk: L 106.7 x B 59,5 x H 104.5 cm

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top