Commode Robin

€ 499,00

2 - 6 dagen

Witte commode Robin 2 deuren, gemaakt uit MDF.

Lengte 110 cm
Breedte / Diepte 57 cm
Hoogte 91 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze commode kan zowel in de kinder- als babykamer Robin geplaatst worden. Dit witte opbergmeubel heeft 2 deuren en is gemaakt uit MDF. Binnenin zijn er 4 legplanken voorzien. De verticale lijnen zorgen voor een leuke toets. 

Deze moderne commode is de perfecte aanvulling bij de kledingkasten van deze collectie. Zo heb je zeker ruimte genoeg om alles op te bergen. Daarnaast kan je de optionele luierplank aankopen. Neem een kijkje op onze website en ontdek alle meubelen van de kamer Robin.  

Meer informatie
Afwerking Lak
Samenstelling 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob VIROKO1214
Merk Vipack
Stijl Klassiek
Kleur Wit
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 59.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Vipack

Vipack is een gerenommeerd Belgisch merk dat gespecialiseerd is in meubels voor de allerkleinsten. Met zijn grote collectie kinderbedden en -meubels biedt het merk eindeloze mogelijkheden voor de kamer van jouw dochtertje of zoontje. Het Vipack-team volgt de laatste interieurtrends op de voet en garandeert zo tegelijk mooie en eigentijdse creaties. Door te kiezen voor Vipack ben je verzekerd van betaalbare bedden en meubels van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek snel alle artikelen van dit fantastische merk!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top