Tipi bed Cool Kids Superhero 90x200 cm

€ 499,00

3 - 4 weken

Tipibed Superhero van MDF en massief beukenhout, geschikt voor een matras van 90x200 cm, inclusief rollattenbodem.

Lengte 206 cm
Breedte / Diepte 96 cm
Hoogte 197 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit trendy tipibed maakt van de kinderkamer dé place to be voor jouw oogappel en al zijn vriendjes! Het bed is gemaakt van wit gelakte MDF en massief beukenhout en werd ambachtelijk vervaardigd in Denemarken. De bovenste constructie kan je na verloop van tijd weer demonteren zodat je een standaard eenpersoonsbed overhoudt. Met het Superhero tipibed haal je dus een stevig bed in huis van hoogwaardige kwaliteit dat jarenlang meegaat.

Dit bed is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. We raden je hiervoor onze Comfort matras aan. De rollattenbodem is reeds inbegrepen. Ontdek ook de andere meubelen van de Cool Kids-collectie op onze site en creëer een trendy kinderkamer voor jouw zoon of dochter!

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 100kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
SKU-Emob LT4201-1
Merk Lifetime
Materiaal MDF
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 43.1
Reviews
Merkeninformatie

Over Lifetime

Het Deense merk Lifetime is een familiebedrijf met een passie voor degelijke, speelse kindermeubelen. Al meer dan 40 jaar lang worden alle meubelen in Denemarken geproduceerd, met aandacht voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo worden alle meubelen gemaakt van grenenhout en zijn alle lakken en beitsen ook milieuvriendelijk. Bovendien plant het bedrijf een nieuwe boom voor elke boom die gekapt wordt voor de productie van hun meubelen.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top