Alu-Dibond

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto’s op aluminium

Ben je op zoek naar een eyecatcher die jouw muur in de verf zal zetten? Had je dan al eens gedacht aan een foto op dibond? Dibond kan je beschouwen als een “sandwichplaat” die uit 3 lagen bestaat. De twee buitenste lagen zijn heel dun en uit aluminium. Daartussen heb je de kern uit kunststof. Dit materiaal heeft als voordeel dat het heel stevig, vormvast en duurzaam is. De print wordt eigenlijk rechtstreeks gedrukt op het matte oppervlak. Hierdoor heb je ook geen last van spiegeling. Wist je bovendien dat dit materiaal geschikt is voor gebruik binnen- én buitenshuis? Het is namelijk UV- en weerbestendig. Kortom, een foto op dibond biedt heel wat voordelen!

Fascinerende beelden

Iedereen heeft wel een voorkeur voor een bepaalde afbeelding of een specifiek tafereel. En dit kan je nu bijvoorbeeld ook in het groot ophangen in jouw living. Je hebt niet alleen een hele uitgebreide keuze qua afbeelding, maar vaak ook wat de afmetingen betreft. Laat je verleiden door prachtige foto’s van stijliconen zoals Marilyn Monroe, Audrey Hepburn en Grace Kelly. Of val je eerder voor de charme van Marlon Brando, Al Pacino, Elvis Presley,…? Naast deze bekende filmsterren kan je eveneens kiezen voor prachtige weergaves van wilde dieren zoals zebra’s, luipaarden en cheeta’s of voor fascinerende poses en plekken. Van zwart-witfoto’s tot mooie kleurencombinaties: je vindt hier ongetwijfeld jouw ding.

Betoverend mooi

Heb je onlangs een fijne citytrip gemaakt of heb je een grote voorliefde voor een bepaalde stad? Laat dit dan weerspiegelen in jouw interieur dankzij een dibond foto van jouw favoriete stad. Denk maar aan Parijs, New York, Amsterdam: allemaal zitten ze in ons assortiment! Ook kunstliefhebbers zullen hier zeker hun gading vinden! Bekende schilderijen zoals “Meisje met de parel”, “Mona Lisa” en “De Nachtwacht” werden eveneens in het gamma opgenomen. Kortom, er is voor elk wat wils!