Gordijnen kinderkamer

Gordijnen zijn onmisbaar in de kinderkamer. Ze houden’s nachts het vervelende licht van straatlantaarns buiten en zorgen er ’s morgens voor dat je kind niet gewekt wordt door de opkomende zon. Bekijk hier onze collectie en kies voor een gordijntje met de favoriete helden van je oogappel!

Een mooi gordijn maakt de kinderkamer helemaal af

Uren, dagen of misschien wel weken heb je gespendeerd aan de inrichting van de kinderkamer. Een mooi behangpapiertje aan de muur, leuke kindermeubels, een toffe kinderhanglamp en wat decoratie om het af te maken. Maar toch mis je nog iets… Een gordijn natuurlijk! Gordijnen dienen niet alleen om de kinderkamer donker te maken wanneer het tijd is om te gaan slapen. Ze hebben ook een niet te onderschatten decoratieve functie. Een kinderkamer zonder gordijnen voelt vaak wat kaal aan, terwijl gordijnen een gezellige, huiselijke sfeer creëren. Zo creëer je een kinderkamer waarin je kleine kapoen zich ongetwijfeld thuis voelt!

Kindergordijnen met leuke prints

Neutrale gordijnen vallen misschien niet altijd op, maar je merkt het zeker wel wanneer ze ontbreken. Wil je graag een extra touch toevoegen aan de kinderkamer? Kies dan eens voor een gordijntje met een felle kleur en/of een leuke print! Onze collectie bevat kindergordijnen in leuke kleurtjes waarop de favoriete (teken)filmfiguurtjes van je oogappel staan afgebeeld. Cars, Minnie Mouse, Minions, Star Wars, Frozen… Het zijn maar enkele van de mogelijkheden!

Een volledige kinderkamer in hetzelfde thema

Is je kind helemaal in de ban van zijn of haar favoriete held? Het hoeft niet op te houden bij de gordijnen. Je kan namelijk de hele kinderkamer inrichten rond hetzelfde thema. Zo vind je op onze site ook heel wat decoratie (denk maar aan muurstickers, opbergrekjes, sierkussens en kinderdekbedovertrekken, om er enkele op te noemen). Ziet je kleine schat het groots? Ga dan all the way met een complete peuterkamer inclusief bed in het favoriete thema van je kind.