Vloerkleden 120 x 180cm

1 Artikel

Lengte: 180 cm
Hoogte:
Breedte/diepte: 120 cm
Vloerkleed - katoen - 180x120 cm - grijs / beige / blauw / goud

Vloerkleed 120x180 kopen?

Ga je je woning opnieuw inrichten en ben je op zoek naar een vloerkleed in de maat 120x180? Dan ben je bij Emob aan het juiste adres. Bij ons kan je kiezen uit tientallen vloerkleden van 120 bij 180 centimeter. Welk kleed je ook kiest, al onze vloerkleden zijn zeer betaalbaar en van hoogwaardige en slijtvaste kwaliteit. Vanzelfsprekend is het belangrijk om je tapijt goed te onderhouden.

Tips bij het kopen van een 120x180 vloerkleed

Er zijn een aantal zaken die belangrijk zijn om op te letten bij het kopen van een vloerkleed. Ervan uitgaande dat je al een maat in gedachten hebt (180x120), is het vervolgens van belang om na te denken over de volgende punten:

  • Heb je de voorkeur voor een laagpolig of een hoogpolig 120x180 vloerkleed? Een hoogpolig vloerkleed biedt veel comfort en is lekker zacht. Dit type vloerkleed wordt daarom veel gekozen voor de slaapkamer. Bovendien heeft een hoogpolig vloerkleed een warme uitstraling en dempt het geluid. Wel is vuil moeilijker te verwijderen dan bij een laagpolig kleed. Een laagpolig vloerkleed is daarentegen een stuk eenvoudiger schoon te maken.
  • Welke kleur moet het vloerkleed hebben en matcht dat ook goed met de andere kleuren in de kamer? Populaire kleuren vloerkleden zijn bijvoorbeeld blauw, multicolor, grijs en beige.
  • Heb je voorkeuren voor een bepaalde woonstijl? Dan heb je bij ons de keuze uit talloze stijlen vloerkleden, zoals vintage, landelijk, modern en bohemian.
Bij Emob vind je altijd een tapijt die voldoet aan jouw wensen. Wil je meer informatie over een specifiek vloerkleed? Op de productpagina's vind je, bij het kopje 'Productinformatie', alle kenmerken van de betreffende vloerkleed. Of neem contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag verder!