Dierenhuid vloerkleden

Met een dierenhuid vloerkleed geef je een natuurlijke toets aan je woonkamer of slaapkamer. Een dierenhuid is dan ook een leuke toevoeging in elk interieur. Kies voor een van onze kwalitatieve dierenhuid vloerkleden uit echt leder met unieke print en maak jouw interieur helemaal af.

Asc

3 producten

 1. Vloerkleed Wh H Zebras Xl - 3.5/4m²
  Vloerkleed Wh H Zebras Xl - 3.5/4m²

  1 tot 2 weken

  € 359,00
 2. Vloerkleed Leather Cow Hide Brown/White - 3.5/4m²
  Vloerkleed Leather Cow Hide Brown/White - 3.5/4m²

  1 tot 2 weken

  € 329,00
 3. Vloerkleed Leather Cow Hide Black/White - 2.5/3m²
  Vloerkleed Leather Cow Hide Black/White - 2.5/3m²

  1 tot 2 weken

  € 329,00
Asc

3 producten

Een dierenhuid vloerkleed: een natuurlijke toets in jouw interieur

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw vloerkleed voor je woonkamer, slaapkamer of eetkamer, stoot je al gauw op een heel scala aan vloerkleden die meestal 1 ding gemeen hebben: hun vorm. Rechthoekige, vierkante en ronde vloerkleden domineren namelijk nog altijd de markt. Jammer, want zo staar je je misschien blind op het traditionele gamma en ga je misschien wel voorbij aan meer unieke alternatieven die beter passen in jouw interieur. Zoals een dierenhuid vloerkleed, bijvoorbeeld!

Assortiment dierenhuiden

Ons gamma bestaat uit dierenhuid vloerkleden uit echt leder. Kenmerkend voor dierenhuiden zijn hun eigen, unieke print en neutrale natuurtinten waardoor je ze gemakkelijk kan combineren met meubels in diverse stijlen. Ga jij voor een koeienhuid in zwart of bruin of toch eerder voor een exotische zebrahuid? Aan jou de keuze!

Waarom een dierenhuid vloerkleed kopen?

Een dierenhuid vloerkleed geeft een unieke, natuurlijke toets aan je woon- of slaapkamer. Het is bovendien makkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Zo integreer je een dierenhuid naadloos in een landelijke of natuurlijke interieurstijl, maar kan je ‘m ook gebruiken als eyecatcher in een modern interieur.

Naast een aantrekkelijk prijs bieden we je ook een snelle levering van je bestelling, zodat je binnen de kortste keren kan genieten van jouw nieuwe interieuraanwinst.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.

To Top