Vierkante vloerkleden

Met een vierkant vloerkleed geef je een originele toets aan je woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Met hun bijzondere vorm zijn vierkante vloerkleden ideaal voor wie wil breken met de traditie en een uniek accent wil aanbrengen in zijn interieur. Kies jouw favoriete formaat en het gewenste dessin, bestel online in slechts enkele klikken en profiteer van een snelle levering!

Asc

3 producten

 1. Vloerkleed Gallery D 200x200
  Vloerkleed Gallery D 200x200

  1 tot 2 weken

  € 199,00
 2. Vloerkleed Gioia A 200x200 - multicolor
  Vloerkleed Gioia A 200x200 - multicolor

  1 tot 2 weken

  € 199,00
 3. Vloerkleed Gioia A Bw 200x200 - grijs
  Vloerkleed Gioia A Bw 200x200 - grijs

  Tijdelijk uitgeput

  € 199,00
Asc

3 producten

Breek met de traditie met een vierkant vloerkleed

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw vloerkleed voor je woonkamer, slaapkamer of eetkamer, stoot je al gauw op een heel scala aan vloerkleden die meestal 1 ding gemeen hebben: hun vorm. Rechthoekige vloerkleden domineren namelijk nog altijd de markt. Jammer, want zo staar je je misschien blind op het traditionele gamma en ga je misschien wel voorbij aan meer unieke alternatieven die beter passen in jouw interieur. Zoals een vierkant vloerkleed, bijvoorbeeld!

Assortiment vierkante vloerkleden

Ons gamma bevat vierkante vloerkleden met verschillende afmetingen. Een populaire maat is bijvoorbeeld 200x200 cm, groot genoeg voor de meeste ruimtes, maar ook weer niet te groot dat ze de ruimte domineren. De meeste van onze vierkante vloerkleden zijn gemaakt van polypropyleen, een slijtvast, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar materiaal.

Waarom een vierkant vloerkleed kopen?

Een vierkant vloerkleed is ideaal wanneer je een originele toets aan de ruimte wilt toevoegen en komt het mooiste tot haar recht in een rechthoekige ruimte. Al onze vloerkleden zijn bovendien uiterst betaalbaar. Naast een aantrekkelijke prijs bieden we je ook een snelle levering van je bestelling, zodat je binnen de kortste keren van genieten van jouw nieuwe interieuraanwinst.

Hulp of advies nodig?

Bij onze klantenservice kan je elke weekdag terecht met al jouw vragen. Je kan ons bereiken via telefoon, mail, Facebook of via de chatfunctie rechts onderaan.

Tip: Onderaan elke productpagina kan je rechtstreeks jouw vraag stellen. Je hoeft alleen je vraag en contactgegevens in te vullen en wij weten meteen om welk specifieke product het gaat. We streven ernaar steeds zo snel mogelijk te reageren.

To Top