Decoratieve bank - geitenhuid / teak

Ronde schapenvacht, Wollengte 35mm, Superzacht en reukvrij, Ideaal voor in een stoel of als decoratie op tafel, Verkrijgbaar in meerdere kleuren, ø40x3,5 cm
€ 165,00

Tijdelijk uitgeput

Productinformatie

Met dit bankje van hout en geitenhuid van HSM Collection, waan je je meteen in een winterse Noord-Franse woonkamer. Door haar compacte formaat is het bankje gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt de bank dus precies neerzetten, daar waar hij nodig is. Nooit meer een gebrek aan zitruimte en dat ook nog eens in stijl! Omdat geitenhuid een natuurproduct betreft, kunnen er afwijkingen voorkomen vergeleken met getoonde foto in kleur en motief. Mogelijke kleuren zijn: wit, bruin, grijs, zwart of een combinatie hiervan.
Meer informatie
Merk HSM
SKU-Emob HSHSMGB
Materiaal Massief hout, Natuurlijk
Totaal Gewicht kg 7
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top