Decoratieve bank Osaka - blank - munggur

Landelijke uitstraling, Van munggurhout vervaardigd, Natuurlijke ronding in het zitvlak, Met mooie houtnerven die goed te zien zijn, Zowel functioneel als decoratief, 120x30x47 cm
€ 135,00

Tijdelijk uitgeput

Productinformatie

Met het Osaka bankje haal je een degelijk, elegant ontworpen bankje in huis. De landelijke uitstraling van het Osaka bankje van HSM Collection, zorgt onmiddellijk voor een warm gevoel in je huis, terwijl de verdere vormgeving van het bankje nét die moderne touch mee geeft. De neutrale look en kleur zorgen ervoor dat de Osaka nergens zal misstaan. En wat betreft comfort: het zitvlak van het bankje heeft een lichte, natuurlijke ronding waardoor je heerlijk gemakkelijk zit.
Meer informatie
Merk HSM
SKU-Emob HSOS120
Materiaal Massief hout
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 15
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top