Dessertkast Aristide 72cm met 2 deuren & 1 lade - wit

Dessertkast Aristide op wieltjes, gemaakt uit hoofdzakelijk witte spaanplaat en uitgerust met een open opbergvak met 3 compacte legplankjes, 2 deuren en 1 lade. Afgewerkt met een laagje melamine. 

€ 125,00

6 tot 8 weken

Productinformatie

Deze multifunctionele maar minimalistische Aristide-dessertkast op wieltjes biedt je tal van mogelijkheden. Met name de kleurencombinatie geeft een frisse en elegante toets aan je keuken of eetkamer. De spaanplaat in wit, met een opberglade in een licht Jackson eikdecor contrasteert op een originele manier met het donkerkleurige binnenwerk en poten. De ABS-handvaten zijn dan weer zwart. In het compacte open opbergvak met drie legplankjes kan je bijvoorbeeld kruidvaatjes uitstallen. Op de twee legplanken achter de beide draaideuren kan je kommen, borden en ander serviesgoed opbergen. In de ruime lade vind je opbergplek voor je bestek en andere accessoires. Ontdek ook de andere kasten van deze Aristide-reeks bij Emob! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
Opties Met lades
Merk Parisot
SKU-Emob PA803351
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 27.7
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top