Dossierkast Ings 62 x 188cm - grafiet/eik

Dossierkast hoog Ings, gemaakt uit gelamineerde spaanplaat in donker grafietkleur met accenten in eikdecor. Afgewerkt met een laagje melamine.
€ 329,00

3 tot 4 weken

Lengte 62 cm
Breedte / Diepte 42 cm
Hoogte 188 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Ings-collectie van de Duitse meubelfabrikant Germania kenmerkt zich door het harmonieuze samenspel van de hoofdkleur in donker grafiet en de accenten in Navarra eikdecor. De multi-inzetbare kast is een praktische oplossing in uw bureau, maar kan evengoed dienen als blikvanger in een andere ruimte in je huis. De grote draaideur combineert op een leuke manier met de vijf open compartimenten. Achter de deur zijn vijf vaste legplanken voorzien die plaats bieden aan meerdere ordners en ander kantoormateriaal, waardoor dit meubel een must-have is voor elke thuiswerker! Bovendien zijn handgrepen overbodig doordat je met een simpele handbeweging de kast hebt geopend. 

De stevige en kwaliteitsvolle ABS-randen, de soft-close deurdemping en de coating in melaminehars maken het meubel volledig af. Krassen en vocht zijn uit den boze! Ontdek ook zeker de lage dossierkast en het hoekbureau van dezelfde Ings-reeks op onze website! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 1 deur
Afwerking Melamine
Merk Germania
SKU-Emob GM2977-549
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Melamine, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 50.7
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top