Dressing Dean 115 cm

€ 369,00

6 - 8 weken

Dressing Dean, 115 cm breed, uitgerust met kledingroede, deur met spiegel, 2 laden en 4 legplanken. Gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van kastanjehout en effen zwarte accenten.

Lengte 45 cm
Breedte / Diepte 115 cm
Hoogte 200 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ga voor een kinderkamer die verrast dankzij de meubelen van collectie Dean. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van kastanjehout en effen zwarte accenten.

Hou je van het open gevoel van een dressing? Dan kan je de traditionele kledingkast vervangen door dit open model. Dit meubel heeft een breedte van 115 cm en is uitgerust met een kledingroede, een grote legplank bovenaan, 2 laden, een deur met spiegel en daarachter 2 legplankjes en 2 open vakjes onderaan. Je kan dit meubel op zichzelf gebruiken, maar je kan het ook combineren met het model van 48 cm breed om zo een heuse dressing naar wens samen te stellen.

Meer informatie
Opties Met spiegel
Samenstelling 1 deur, 2 lades
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTG72620
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 57.6
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top