Dressoir Claudia

€ 239,00

3 - 4 weken

Dressoir Claudia met 3 deuren, 1 lade en 2 legplanken, gemaakt van spaanplaat, versierd met uniek dessin.

Lengte 40 cm
Breedte / Diepte 142 cm
Hoogte 83 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De meubelen van de Claudia-collectie zijn gemaakt van spaanplaat en zijn bekleed met een papieren decor. De bruine kleur geeft een gezellige indruk aan elke ruimte, terwijl het unieke dessin een bijzondere toets toevoegt aan het meubel.

Deze dressoir bestaat uit 3 deuren en 1 ruime lade. Achter zowel de enkele als de dubbele deur vind je een legplank. De witte schuine pootjes zorgen in combinatie met de warme houtskleur voor een Scandinavische toets dat elk interieur naar een hoger niveau tilt.

Meer informatie
Samenstelling 1 lade, 3 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTE06040
Merk Gami
Stijl Scandinavisch
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 40.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top