Dressoir Danny 201cm met lades & houten pootjes - grijs/wit/eik

€ 649,00

3 - 4 weken

Dressoir Danny uit MDF, afgewerkt met eikfineer. 1 wit en 1 grijs schuifdeurtje en 2 handige lades, pootjes uit massief eikenhout.

Productinformatie

Dressoir Danny is een hippe kast die voor heel wat extra opbergruimte zorgt in je woon- of eetkamer. Hij is uitgerust met een grijs en een wit schuifdeurtje en 2 handige lades. Binnenin vind je ook nog eens 4 opbergvakken. De kast is gemaakt uit hoogwaardige MDF en afgewerkt met een laagje eikfineer. De pootjes zijn vervaardigd uit massief eikenhout en maken de dressoir visueel lichter. Er is ook een kleinere versie te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, ontdek alle stijlen op onze website!

Meer informatie
Type deur Schuifdeur
SKU-Emob TH9500.401480
Merk TemaHome
Stijl Modern
Kleur Wit, Bruin, Grijs
Materiaal MDF
Totaal Gewicht kg 60.1187
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Wordt deze zo geleverd? of moet je die zelf nog monteren?

Dit dressoir wordt als bouwpakket geleverd.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top