Dressoir Iseka 180cm 2 deuren & 3 lades - eik

Dressoir Iseka met 2 draaideuren en 3 lades, gemaakt uit spaanplaat in een licht decor van Jackson eik en zwarte accenten. 

€ 279,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 181 cm
Breedte / Diepte 50 cm
Hoogte 82 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze Japans geïnspireerde Iseka-reeks met meubelen voor de eetkamer slaagt erin te overtuigen door de strakke lijnen in een licht Jackson eikdecor. De zwarte randen, accenten, handgrepen en poten van dit dressoir zorgen voor een eigentijdse invulling van de eetkamer in een elegant design. Het dressoir uit spaanplaat is voorzien van twee ruime draaideuren rechts en drie schuiflades links in het meubel. Achter de beide draaideuren is een ruime legplank geïntegreerd. De kwaliteitsvolle afwerking wordt gekenmerkt door de mooie ABS-randen. 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren, 3 lades
Merk Parisot
SKU-Emob PA0394ENFI
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 61
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top