Dressoir Join 180cm hoog model met 3 deuren - mat wit/wit marmer

Dressoir Join met 3 deuren en 6 legplanken, 180 cm lang. Afwerking in mat wit, bovenblad in wit marmer.
€ 1.115,00

6 tot 8 weken

Lengte 180 cm
Breedte / Diepte 50 cm
Hoogte 84 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dressoir Join is het ultieme passe-partout meubel dat je in eender welke ruimte integreert: de hal, de woon- of eetkamer, de slaapkamer of zelfs je bureau. Dit dressoir valt op door zijn eenvoud: zijn greeploze deuren en laden, witte afwerking en minimalistisch design.

Dit model is 180 cm lang en beschikt over 3 deuren  en 6 legplanken. Het bovenblad is gemaakt van wit marmer. Het maximale draagvermogen bedraagt 60 kg. Dressoir Join is gemaakt van MDF en spaanplaat.

Ontdek ook de andere dressoirs van de Join-collectie en kies het model dat zich perfect in jouw interieur integreert.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 3 deuren
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9500.405150
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Marmer, MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 151.5
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top