Dressoir Ousmane 144cm met 2 deuren & 3 lades - wit/eik

Dressoir Ousmane met 2 deuren & 3 lades, gemaakt uit gelamineerde spaanplaat in wit met accenten in eikdecor. Voorkant van het meubel afgewerkt in gelamineerde MDF. 
€ 459,00

3 tot 4 weken

Lengte 144 cm
Breedte / Diepte 40 cm
Hoogte 85 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De witte Ousmane-reeks uit gelamineerde spaanplaat met accenten in eikdecor van Germania trekt alle aandacht naar zich toe. De natuurlijke uitstraling van de meubels in een modern-Scandinavische stijl is onmiskenbaar. Dit functionele dressoir kan dienst doen als eyecatcher in zowel woon- als slaapkamer. De combinatie van de karakteristieke massief houten poten en handgrepen met de matte, thermogevormde MDF-fronten is een schot in de roos. Het meubel is opgebouwd uit drie zelfsluitende lades en twee deuren met soft-close. De legplanken achter de deuren zorgen voor extra opbergruimte. 

Ontdek alle meubels van deze Ousmane-collectie en ook alle andere Germania-reeksen op de website van Emob! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 2 deuren, 3 lades
Opties Met lades
Merk Germania
SKU-Emob GM3216-221
Kleur Wit
Stijl Modern, Scandinavisch
Materiaal MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 57.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top