Dressoir Sandrine 3 deuren

€ 535,00

3 - 4 weken

Dressoir Sandrine met 3 deuren en 2 legplanken. Deuren uitgerust met softclose systeem. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van lichte eik.

Lengte 49 cm
Breedte / Diepte 190 cm
Hoogte 88 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De meubelen van collectie Sandrine hebben een robuust design en een elegante afwerking. Ze zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van licht eikenhout.
Deze dressoir met 3 deuren is de ideale opbergoplossing voor kleinere ruimtes. Je kan er heel wat spullen in kwijt terwijl de dressoir met zijn lengte van 190 cm toch niet veel plaats inneemt. Je beschikt binnenin over 2 legplanken. De deuren zijn uitgerust met een softclose systeem. Van deze collectie is ook een versie met 4 deuren beschikbaar.
Meer informatie
Hout/look Zand Eik
Samenstelling 3 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTJ76514
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 64.8
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top