Eenpersoonsbed Lina 90x190

€ 199,00

3 - 4 weken

Eenpersoonsbed Lina, geschikt voor lattenbodem en matras van 90x190 cm. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van lichte eik. Pootjes uit massief beuk.

Combinaties
=
Korting € 20,85
€ 396,15

Productinformatie

Geef de kinderkamer een frisse make-over met de meubelen van de Lina-collectie! Deze meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van licht eikenhout. De pootjes zijn gemaakt uit massief beukenhout.

In dit eenpersoonsbed wordt jouw zoon of dochter elke ochtend fris en monter wakker. De lichte kleuren zorgen voor een luchtige sfeer in de kinderkamer en bijgevolg een goed humeur! Kinderbed Lina is geschikt voor een matras en lattenbodem van 90x190 cm. Deze zijn niet inbegrepen, maar kan je wel samen met het bed aankopen in onze shop.

Meer informatie
Hout/look Eik
Geschikt voor matras 90 x 190cm
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob GTH0L100
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern, Scandinavisch
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 26.7
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top