Eettafel Dusk 130x130 - wit

Eettafel Dusk in hoogglans wit, 130x130 cm, gemaakt van honingraatpaneel. Geschikt voor 4 personen.
€ 899,00

3 tot 4 weken

Lengte 130 cm
Breedte / Diepte 130 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Eettafel Dusk geeft dankzij haar robuuste design een krachtige uitstraling aan jouw eetkamer. De traditionele poten werden vervangen door een centraal blok die het tafelblad in het midden ondersteunt. Hierdoor beschikt iedereen over voldoende beenruimte.

Eettafel Dusk is gemaakt van honingraatpaneel en kreeg een afwerking in hoogglans wit. Het tafelblad is maar liefst 8 cm dik. Met haar lengte van 130 x 130 cm biedt ze plaats aan 4 personen.

Meer informatie
Vorm Vierkant
Aantal personen 4 personen
SKU-Emob TH9500.612602
Merk TemaHome
Kleur Wit
Materiaal Honingraatpaneel
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 69.3018
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top