Eettafel Flens 160cm

€ 229,00

3 - 4 weken

Eettafel Flens van massief den, geschikt voor 4 tot 6 personen.

Lengte 160 cm
Breedte / Diepte 90 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Flens-collectie richt je jouw woon- en eetkamer in in een romantische, landelijke stijl. De meubelen zijn gemaakt van massief den en kregen een witte afwerking. De bovenbladen zijn afgewerkt in een lichtbruine kleur die de houtstructuur zichtbaar laat.

Dankzij haar lengte van 160 cm kan je met 4 tot 6 personen plaatsnemen rond deze eettafel. Kies op onze site nog bijpassende stoelen uit om je eetplek te vervolledigen.

Meer informatie
Vorm Rechthoek
Aantal personen 4 personen, 6 personen
SKU-Emob IL20902570
Merk Interlink
Stijl Landelijk
Kleur Wit
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 31
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Is het tafelblad bewerkt waardoor ze gemakkelijk te onderhouden is? Zijn bv. koffievlekken gemakkelijk te verwijderen?

Het tafelblad is afgewerkt met een laagje vernis, maar is niet specifiek behandeld tegen vlekken. Je kan de tafel onderhouden door deze met een licht vochtige doek af te vegen.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top