Eettafel SoHo - 280x100 cm - acacia / ijzer

Massief acaciahout blad met natuurlijke boomrand, Matte finish, Zwart gepoedercoat frame, Blad van 5 cm dik, Biedt plaats aan 8-10 personen, 280x100x77 cm
€ 1.159,00

Niet op voorraad

Productinformatie

Deze prachtige eettafel SoHo van HSM Collection is gemaakt Acaciahout. Dit is een bijzonder duurzame hardhoutsoort die al heel lang voor meubels wordt gebruikt. Met name de fijne korrel, vlamtekening en de veranderende kleurnuances geven meubels gemaakt van acacia een solide en warme uitstraling. Acacia is uniek en kenmerkend in elk opzicht. De vorm, structuur en kleur van het acaciahout is niet gelijk aan een ander stuk hout. Bij deze unieke Acacia boomstamtafel is de vorm van de stam behouden in het maar liefst 5 cm dikke blad. Het stoere industriele stalen onderstel maakt de tafel helemaal af. Voor de liefhebber is deze tafel ook beschikbaar met X-poten.
Meer informatie
Merk HSM
SKU-Emob HSMC-DT280
Materiaal Ijzer, Massief hout
Kleur Bruin, Zwart
Totaal Gewicht kg 150
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top