Evolutieve kinderstoel Evolu ONE.80° - antraciet/naturel

€ 195,00

2 - 3 weken

Evolutieve kinderstoel die je kan aanpassen aan 2 verschillende tafelhoogtes, uitgerust met 180°-draaifunctie.

Productinformatie

Deze trendy evolutieve kinderstoel heeft een antraciete zitting en houten poten. De stoel is uitgerust met een 180°-draaifunctie, waardoor je je kindje in 3 verschillende posities eten kunt geven. De stoel kan 90° met de klok meedraaien en 90° tegen de klok in. Door simpelweg aan het hendeltje te trekken, verander je de positie. Zo hoef je de stoel niet te verplaatsen!


Je kunt de kinderstoel heel gemakkelijk aanpassen aan 2 gebruikelijke tafelhoogtes: een standaard eettafel van 75 cm en een kindertafeltje van 50 cm. Deze Evolu One.80°-kinderstoel heeft een 5-puntsveiligheidsgordel en een afneembare veiligheidsbumper. Zo is de veiligheid van je kindje te allen tijde verzekerd.


De hoge stoel is geschikt voor kindjes van 6 maanden tot 6 jaar. Als je hem vanaf de geboorte al wilt gebruiken, kun je combineren met het babyzitje. 


Als optie kun je ook nog de set extra lange poten aankopen om de hoogte van de stoel aan te passen aan een keukeneiland van 90 cm. Ook een eettablet die je in diepte kunt verstellen, kun je apart aankopen. Je vindt alles terug op onze webshop!


Meer informatie
Belastbaar gewicht 30kg
SKU-Emob CWCHEVO180NA
Merk Childhome
Stijl Scandinavisch
Kleur Bruin, Antraciet
Materiaal Massief hout, Polypropyleen
Totaal Gewicht kg 7.5
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top