Garderobe Allan 59cm met 2 deuren - beuk

Garderobe Allan met 2 deuren, gemaakt uit spaanplaat in beukdecor. Fronten afgewerkt in gelamineerde, thermogevormde MDF. 

€ 255,00

3 tot 4 weken

Lengte 59 cm
Breedte / Diepte 37 cm
Hoogte 197 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de moderne Allan-reeks in beukdecor van Germania scheer je hoge toppen. Je inkomhal steekt in een trendy jasje door deze garderobekast met twee deuren. De fronten in thermogevormde MDF zetten het meubel uitstekend in de verf. Maar ook op het vlak van specificaties scoort het meubel goed. De net geen twee meter hoge garderobekast met metalen handgrepen beschikt namelijk over een uittrekbare kledingstang en vijf verstelbare legplanken. De slanke reus ontpopt zich zo tot een stijlvolle opbergmogelijkheid voor je jassen, mantels, handtassen en andere accessoires. Ontdek deze Allan-reeks en ook andere collecties van Germania op onze website! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
SKU-Emob GM3577-228
Merk Germania
Stijl Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 45.98
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top