Halfhoogslaper Charlotte met bureau en bibliotheek - taupe

€ 545,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Halfhoogslaper Charlotte in den, taupe gelakt, inclusief lattenbodem.

Lengte 210 cm
Breedte / Diepte 105 cm
Hoogte 114 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 36,70
€ 697,30

Productinformatie

Deze populaire halfhoogslaper is gemaakt uit massief dennenhout en werd taupe gelakt (lak op waterbasis). De poten zijn 6,5 x 6,5 cm dik, waardoor het bed erg stabiel is. De hoeken en latten van de Charlotte halfhoogslaper zijn afgerond, waardoor het bed uitermate veilig is voor kinderen vanaf 6 jaar.

Daarnaast is er ook een uitschuifbaar bureau (op wieltjes) net als een boekenkast (eveneens op wieltjes) inbegrepen. Zo voldoet dit kinderbed perfect aan de behoeften van jouw schat. Je kan dit bed monteren zoals op de foto of in spiegelbeeld.

Indien gewenst, kan je op onze site ook een extra veiligheidskit (2 handgrepen + anti-slip stroken) voor het trapje en een legplankje aankopen.

Bij het bed zit standaard een vaste lattenbodem inbegrepen. De grootte van de slaapplaats bedraagt 90x200 cm. Je zal hier ongetwijfeld ook de ideale matras vinden aan een scherpe prijs.

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Ja
Belastbaar gewicht 90kg
Geschikt voor matras 90 x 200cm
SKU-Emob VIPICOHSBUBI15
Merk Vipack
Kleur Taupe
Stijl Scandinavisch
Materiaal Massief hout, MDF
Totaal Gewicht kg 76
Reviews
Merkeninformatie

Over Vipack

Vipack is een gerenommeerd Belgisch merk dat gespecialiseerd is in meubels voor de allerkleinsten. Met zijn grote collectie kinderbedden en -meubels biedt het merk eindeloze mogelijkheden voor de kamer van jouw dochtertje of zoontje. Het Vipack-team volgt de laatste interieurtrends op de voet en garandeert zo tegelijk mooie en eigentijdse creaties. Door te kiezen voor Vipack ben je verzekerd van betaalbare bedden en meubels van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek snel alle artikelen van dit fantastische merk!
Productvragen
Wat is de maat van het bureau?

De afmetingen van het uitschuifbaar bureau zijn: 94x 68 72 cm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top