Halfhoogslaper Haron

€ 1.199,00

6 tot 8 weken

Halfhoogslaper Haron met uitschuifbaar bureau, brede trap en vele opbergmogelijkheden. Geschikt voor een matras van 90x200 cm. Gemaakt van spaanplaat met papieren imitatieprint van grijze eik.

Lengte 207 cm
Breedte / Diepte 206 cm
Hoogte 122 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 69,40
€ 1.318,60

Productinformatie

Met kinderkamer Haron haal je een tijdloze kinderkamer in huis die je zowel in de meisjes- als jongenskamer kan installeren. Alle meubelen zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van grijze eik.

Deze halfhoogslaper biedt jouw zoon of dochter niet alleen een comfortabele slaapplek, maar ook een uitschuifbaar bureau op wieltjes (lengte 72 cm) en vele opbergmogelijkheden zoals 2 laden, een kastje met 2 deuren, een open vak en 2 legplanken. Je kan tijdens de montage zelf kiezen of je het bureau en de trap links of rechts installeert. Wanneer het bureau is uitgeschoven, heeft het bed een totale breedte van 207 cm.

Halfhoogslaper Haron is geschikt voor een matras van 90x200 cm. Een geperforeerde matrasbodem is reeds inbegrepen.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Hout/look Eik
SKU-Emob GTG36106
Merk Gami
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 180.9
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top