Hoekbureau Diego - grijze eik/hoogglans wit

€ 225,00

3 - 4 weken

Hoekbureau Diego met grijze eikenhouten look en glanzend witte kastjes, gemaakt van spaanplaat.

Lengte 138 cm
Breedte / Diepte 138 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het praktische hoekbureau Diego combineert 2-in-1: een ruime werkplek en voldoende opbergruimte dankzij de lade en legplanken. Het bureau is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en heeft een grijze eikenhouten look. De witte kastjes met hoogglanslak zorgen voor een frisse toets.

Hoekbureau Diego is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Je ontdekt ze allemaal op onze site. Neem zeker ook een kijkje naar ons uitgebreide assortiment van bureaustoelen om je nieuwe werkplek compleet te maken.

Meer informatie
Hout/look Eik, Hoogglans, Zand Eik
Hoogte bureaublad 75
Samenstelling 1 deur, 1 lade
SKU-Emob FMD367-001-2
Merk FMD
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit, Grijs
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 59
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Kan deze bureau ook naast elkaar? Niet in L maar rechts?

Dit bureau kan ook recht geïnstalleerd worden in plaats van in hoekvorm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top