Hoekbureau Diego - hoogglans wit/grijze eik

€ 269,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Hoekbureau Diego, bewerkt met witte hoogglanslak, met grijze eikenhouten kasten.

Lengte 138 cm
Breedte / Diepte 138 cm
Hoogte 75 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Het praktische hoekbureau Diego combineert 2-in-1: een ruime werkplek en voldoende opbergruimte dankzij de lade en legplanken. Het bureau is gemaakt van hoogwaardige spaanplaat en is bewerkt met witte hoogglanslak. De kasten met grijze eikenhouten look zorgen voor een leuk accent.

Hoekbureau Diego is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Je ontdekt ze allemaal op onze site. Neem zeker ook een kijkje naar ons uitgebreide assortiment van bureaustoelen om je nieuwe werkplek compleet te maken.

Meer informatie
Hoogte bureaublad 75
Samenstelling 1 deur, 1 lade
Hout/look Eik, Hoogglans, Zand Eik
SKU-Emob FMD367-101
Merk FMD
Kleur Wit, Grijs
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 62.93
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Is het mogelijk om bij een rechthoekige opstelling het kastgedeelte verder onder de legplank te schuiven (totale bureaulengte wat korter maken dus)?

Het is helaas niet mogelijk om de kastjes verder te plaatsen zodat de lengte van het bureau verkleind wordt

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top