Hoekkledingkast met spiegeldeur Birger - grijs

€ 645,00

3 - 4 weken

Grijze hoekkledingkast Birger met spiegeldeur.

Lengte 96 cm
Breedte / Diepte 96 cm
Hoogte 235 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Droom je van een eigen dressing? De Birger collectie bestaat uit bedden en verschillende kasten die je kunt mixen en matchen naar wens voor de perfecte dressing! De grijze slaapkamermeubelen met Scandinavische look zijn gemaakt van spaanplaat en deels afgewerkt in Helvezia eikdecor.

Deze hoge hoekkledingkast heeft een spiegeldeur die zowel links als rechts gemonteerd kan worden. De kast is aan de binnenkant uitgerust met 4 kleine legplanken, 1 grote legplank en 1 grote roede om kledij aan te hangen.

Gemaakt in Frankrijk

Meer informatie
Afwerking Melamine
Opties Met spiegel
Samenstelling 1 deur
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTH2B350
Merk Gami
Stijl Scandinavisch
Kleur Grijs
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 123.7
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top