Hoge kast Rallye 50cm - natuur

Hoge kast Rallye 50cm - lichtbruin van kleur, met 4 deuren, 2 open opbergvakken, 1 lade en 4 legplanken. Vervaardigd uit MDF en spaanplaat.

€ 215,00

4 tot 5 weken

Lengte 50 cm
Breedte / Diepte 34 cm
Hoogte 190 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Lichtbruine, hoge badkamerkast Rallye met voorzijde uit MDF en frame uit spaanplaat met melaminehars coating. Deze klassieke badkamerkast is uitgerust met maar liefst 4 deuren, 1 lade, 2 open opbergvakken en 4 legplanken. De handgrepen zijn uit kunststof. Tijdens de montage kan je kiezen of je de deur links of rechts wil kunnen openen.

Deze serie is ook verkrijgbaar in het wit.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Merk Held
SKU-Emob HD132.2026
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 37
Reviews
Merkeninformatie

Over Held

Held meubilair is een Duitse fabrikant die werd opgericht in 1933 en zich voornamelijk toelegt op de productie van badkamermeubelen. Het bedrijf produceert uitsluitend in Duitsland en gebruikt enkel hout uit PEFC-gecertificeerde, Duitse bosbouw. Naast functionaliteit, design en innovatie staat dus ook duurzaamheid nadrukkelijk op de voorgrond. Bestel een wastafelkast, spiegelkast en andere badkamermeubels op de website van Emob. Je kunt online badkamermeubels bestellen voor zowel kleine als ruime badkamers en deze selecteren op basis van uw behoeften. Ontdek het aanbod hier!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top