Hoge opbergkast Optibox 60 cm

Hoge opbergkast Optibox, uit spaanplaat. 2 deurtjes, 2 open vakken en 1 lade.

Aanbiedingsprijs € 127,20 Normale prijs € 159,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 60 cm
Breedte / Diepte 43 cm
Hoogte 185 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Dit moderne keukenmeubel met metaal-look is de perfecte aanvulling als je wat extra opbergruimte nodig hebt! Hij biedt je heel wat ruimte zonder zelf veel plaats in te nemen.

Deze opbergkast heeft twee ruime open opbergvakken, gescheiden door een legplank. Hier kun je bijvoorbeeld huishoudtoestellen of decoratie op plaatsen. Bovenaan beschikt hij over een kast met 1 deurtje en onderaan over een lade en een kast met 1 deurtje en 1 legplankje binnenin. 

De kast is vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat. Het wit/donkergrijze decor komt volledig tot zijn recht in combinatie met de aluminium grijze handvaten en kastpoten. Je kan dit meubel ook zonder moeite een plaats geven in jouw woonkamer, bureau,…

Afmetingen: 43 x 60 x 185 cm.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
SKU-Emob PA803259
Merk Parisot
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit, Grijs
Totaal Gewicht kg 43
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Ik ben geïnteresseerd in deze kast. Ik wilde graag een oven en magnetron in plaatsen. Wat is de opening ruimte afmeting.

Bovenste nis: 56,8 x 28,4 x 43 cm

Onderste nis: 56,8 x 36,8 x 43 cm

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top