Hoge opbergkast Versus

Hoge opbergkast Versus uit spaanplaat met donkergrijs en wit decor. Heeft 3 deurtjes, 2 legplanken, een lade en 2 draadmanden voor de was.

€ 189,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 60 cm
Breedte / Diepte 31 cm
Hoogte 184 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze opbergkast hoort bij de collectie Versus. Zoals alle andere badkamermeubels van deze collectie beschikt hij over een donkergrijs met wit decor en is hij vervaardigd uit gemelamineerde spaanplaat.

Dit meubel is bovenaan voorzien van een kastje met 2 deuren en 2 legplanken. In het midden is er een ruime lade en daaronder vind je nog een kastje met een opklapdeur uitgerust met 2 draadmanden om de was in te sorteren. Deze kast biedt je dus heel wat opbergruimte!

Afmetingen: 31 x 60 x 184 cm.

Meer informatie
Type deur Opklapdeur
Samenstelling 1 lade, 3 deuren
Afwerking Melamine
Merk Parisot
SKU-Emob PA604145
Kleur Grijs
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 37.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top