Hoogslaper Billy met bureau - fuchsia

€ 979,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Hoogslaper Billy met fuchsia accenten, beschikt over 2 slaapplekken, een bureau, 2 laden en 3 legplanken. Afgewerkt in melamine.

Lengte 245 cm
Breedte / Diepte 97 cm
Hoogte 157 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 58,40
€ 1.109,60
=
Korting € 67,35
€ 1.279,65

Productinformatie

Met slechts 1 meubel bijna de volledige kinderkamer inrichten? Hoogslaper Billy maakt het mogelijk. Dit meubel biedt jouw kind alles wat hij nodig heeft en zelfs meer:

  • een bed van 90 x 200 cm
  • een uitschuifbare bureau
  • een uitschuifbaar bed van 90 x 190 cm
  • 2 uitschuifbare laden op wieltjes
  • Een rechte trap
  • 3 legplanken aan de zijkant

Een bijkomend voordeel van hoogslaper Billy? Hij neemt maar evenveel plaats in als een gewone, standaard hoogslaper. Dit meubel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is gemaakt van spaanplaat en werd afgewerkt in hoogwaardig melamine. De fuchsia accenten geven het geheel een hippe toets. Dit bed is ook beschikbaar in andere felle kleurtjes. Ontdek ze snel allemaal op onze site!

De matrasbodems zijn reeds inbegrepen, de matrassen dien je nog apart aan te kopen.

Meer informatie
Merk Trasman
SKU-Emob TM6052
Materiaal Spaanplaat
Kleur Roze
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 279
Reviews
Merkeninformatie

Over Trasman

Meubels van Trasman, dat zijn meubels van Europese oorsprong. Alle meubelen van dit merk worden immers ontworpen en geproduceerd in Barcelona. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment kindermeubilair, slaapkamer- en woonkamermeubelen.
Productvragen
Kan dit product ook gespiegeld worden gemonteerd (maw trap aan de linkerkant)?

Dit bed kan enkel opgebouwd worden zoals je ziet op de foto's, het is niet mogelijk om het in spiegelbeeld te installeren.

BO10 Bunk bed with desk Sunflower color: beste kunt u me zeggen hoe hoog je plafond moet zijn om dergelijke hoogslaper te kunnen plaatsen?

Bij de totale hoogte van het bed, moet u nog 50 cm optellen om de ideale hoogte van het plafond te weten. Voor dit bed is de ideale plafondhoogte dus 2.07m

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top