Hoogslaper Claire 90x200 - taupe

€ 335,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Hoogslaper Claire 90x200 cm uit massief den, taupe gelakt. Inclusief lattenbodem, exclusief matras.

Lengte 209 cm
Breedte / Diepte 165 cm
Hoogte 190 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 26,20
€ 497,80

Productinformatie

Deze hoogslaper maakt deel uit van de populaire collectie Claire. Het bed is gemaakt uit massief den en is taupe gelakt.  De lak is op waterbasis en bevat geen schadelijke stoffen. Deze hoogslaper is uitgerust met een uitvalbeveiliging.

Je bereikt veilig het slaapgedeelte via de praktische ladder. Onderaan kan je een speelhoekje installeren wanneer je deze hoogslaper gebruikt in de kinderkamer. In de tienerkamer kan je de ruimte onder het bed dan weer gebruiken om er een bureau of een knusse fauteuil te installeren.

De lattenbodem is inbegrepen. De matras dien je nog apart aan te kopen. We raden je hiervoor onze Comfort matras aan van 90x200 cm. 

Dit bed is ook beschikbaar in het wit en met een slaapplaats van 140x200 cm. Ideaal voor de tiener- of logeerkamer!

Meer informatie
Afwerking Lak
Matrasbodem inbegrepen Ja
Belastbaar gewicht 90kg
Geschikt voor matras 90 x 200cm
SKU-Emob VIPIMZ9015
Merk Vipack
Kleur Taupe
Stijl Scandinavisch
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 45.2
Reviews
Merkeninformatie

Over Vipack

Vipack is een gerenommeerd Belgisch merk dat gespecialiseerd is in meubels voor de allerkleinsten. Met zijn grote collectie kinderbedden en -meubels biedt het merk eindeloze mogelijkheden voor de kamer van jouw dochtertje of zoontje. Het Vipack-team volgt de laatste interieurtrends op de voet en garandeert zo tegelijk mooie en eigentijdse creaties. Door te kiezen voor Vipack ben je verzekerd van betaalbare bedden en meubels van hoogwaardige kwaliteit. Ontdek snel alle artikelen van dit fantastische merk!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top