Hoogslaper Morris - grijze eik

855,00
2-4 weken - 14,95

Hoogslaper Morris met bureau, boekenkast en kledingkast. Geschikt voor matras 90x200 cm. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van grijze eik.

 
  Lengte 205 cm
  Breedte / Diepte 98 cm
  Hoogte 171 cm
  Montagehandleiding
  • Snel in huis
  • Veilig betalen
  • 2 jaar garantie
  • Goede klantenservice
  • 60 dagen retourrecht

Productinformatie

Investeer in een kinderkamer waarin je kind zijn volledige jeugd kan slapen, zoals kinderkamer Morris. De meubelen van deze collectie hebben een tijdloos design en gaan daardoor jarenlang mee. Ze zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van grijze eik.

Dankzij deze hoogslaper kan je de volledige kinderkamer inrichten met slechts 1 meubel. Dit multifunctionele meubel biedt jouw zoon of dochter niet alleen een comfortabel bed, maar ook een bureau met uitschuifbare legplank, een lade, 3 open vakjes en een kast met deurtje, een boekenkast met 3 legplanken en een kledingkast met roede. Op de traptreden zijn antislipprofielen aangebracht.

Deze hoogslaper is geschikt voor een matras van 90x200 cm. Deze is niet inbegrepen, maar kan je ook aankopen op onze site. Een geperforeerde matrasbodem is inbegrepen. Hoogslaper Morris voldoet aan de Europese norm NF EN 747 en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Artikelnummer GTG10306
Gewicht 186 kg
Merk Gami
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Lattenbodem Matrasbodem inbegrepen

Alternatieven

Productvragen

 • Heb jij een vraag over dit product? Stel deze dan hieronder!