Kajuitbed Farum - natuur

€ 305,00

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Natuurkleurig kajuitbed Farum met 4 open opbergvakken, 2 laden en een opbergkist op wieltjes. Geschikt voor een matras van 90x200 cm.

Lengte 209 cm
Breedte / Diepte 97 cm
Hoogte 48 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 22,70
€ 431,30

Productinformatie

Kajuitbed Farum is de perfecte oplossing voor kleine kinderkamers. Dit multifunctionele bed biedt jouw kind niet alleen een comfortabele slaapplaats, maar ook voldoende opbergruimte voor speelgoed, beddengoed, boeken, spelletjes en meer. Onder het bed beschik je namelijk over 4 open opbergvakken2 laden die in elk van de opbergvakken passen en een grote opbergkist op wieltjes.

Dit bed is geschikt voor een matras van 90 x 200 cm. Deze is niet inbegrepen, maar kan je wel apart aankopen op onze site. De lattenbodem wordt standaard meegeleverd.

Kajuitbed Farum is gemaakt van massief dennenhout en is ook beschikbaar in het wit.

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
SKU-Emob IL30400620
Merk Interlink
Materiaal Massief hout
Stijl Modern
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 49
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Is dit bed ook in 90x 210 verkrijgbaar?

Dit bed is niet beschikbaar in andere afmetingen.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top