Kajuitbed Malte - natuur

€ 229,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Natuurkleurig kajuitbed Malte met bedlade die ook als logeerbed gebruikt kan worden. Gemaakt van massieve den. Matrasbodems niet inbegrepen.

Lengte 208 cm
Breedte / Diepte 97 cm
Hoogte 62 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 20,90
€ 397,10
=
Korting € 25,85
€ 491,15

Productinformatie

Krijg je vaak logés over de vloer of vindt je zoon of dochter het helemaal geweldig als er een vriend(innet)je blijft slapen? Dan komt kajuitbed Malte goed van pas! Onder het bed beschik je namelijk over een bedlade die je kan gebruiken als opberglade maar ook als logeerbed. Je hoeft er enkel nog een matras in te leggen van 90x190 cm, de bodem is al inbegrepen bij de lade.

Het bed is gemaakt van massieve den en kreeg een laagje kleurloos vernis. Het wordt geleverd zonder lattenbodem en is geschikt voor een matras van 90x200 cm. Die is niet inbegrepen, maar kan je wel apart aankopen op onze site.

Kajuitbed Malte is ook beschikbaar in het wit en grijs.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Ja
Geschikt voor matras 90 x 200cm
SKU-Emob IL29030110
Merk Interlink
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 39
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Wat voor matras past in de lade? Ik wil de lade ook dicht kunnen doen met matras.

In de lade past een matras van 90x190x10 cm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top